Kemaskini Terakhir: 30 November 2023.

Dasar Privasi

Jumlah paparan: 3946

Privasi Anda

Laman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang disampaikan oleh pengunjung. Jika anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini dapat digunakan bersama dengan agensi-agensi awam lain untuk membantu menyediakan khidmat yang lebih berkesan dan cekap, contohnya dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas daripada badan-badan lain.

Informasi yang Dikumpulkan

Tiada maklumat peribadi yang akan dikumpul semasa anda melayari laman ini, kecuali maklumat yang disampaikan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang akan terjadi jika saya link ke website lain?

Website ini mempunyai link ke laman-laman lain. Dasar privasi ini hanya sah untuk laman web ini. Perhatikan bahawa laman web yang disambungkan ke laman web kami mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung disarankan untuk menyemak dan memahami dasar privasi dari setiap halaman Web.

Perubahan Dasar

Jika dasar privasi dipinda, pindaan akan dikemaskini di halaman ini. Dengan sering mengunjungi laman ini, anda akan dikemaskini dengan maklumat terkini, bagaimana halaman ini digunakan dan bagaimana maklumat digunakan bersama-sama dengan pihak lain dalam keadaan tertentu.